Thertec Kauko- ja aluelämpö

Paikallisen energian asiantuntija

Tuotamme uusiutuvaa ja CO²-neutraalia hakepolttoainetta omalla kalustollamme käyttäen raaka-aineena puuta paikallisista metsistä, yhteistyössä metsänomistajien ja metsänhoitoyhdistysten kanssa. Vuotuinen puunkäyttömme on n. 7 000 km³, jolla korvaamme n. 1 150 000 litraa fossiilisia polttoaineita, eli polttoöljyä.

Asiakkaillemme toimintamme näkyy edullisena, huolettomana ja luotettavana paikallisena lämpöenergian tuotantona. Olemme reilusti paikallinen ja asiantunteva kumppanisi kaikissa käukolämpöön ja kiinteistöjen lämmitykseen liittyvissä asioissa.

Polttoaine

Laadukkaat polttoaineet

Tuotamme laadukkaita polttoaineita sekä haketusta myös muille paikallisille hakelaitoksille tehokkaalla ympäripyörivällä Bruks mobiilihakkurillamme. Kuljetuskalustomme on varustettu puskutyhjennyslavalla, joten emme tarvitse korkeata kippaustilaa toimittaessamme kuormaa perille.

Ota yhteyttä

Raaka-ainepuu

Ostamme puuta

Ostamme energiapuuta myös suoraan metsänomistajilta. Mikäli sinulla on tulossa raaka-ainepuuta myyntiin, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

KAUKOLÄMPÖ

Huoletonta kauko- ja aluelämpöä

Toimitamme kauko- ja aluelämpöä avaimet käteen -palveluna. Mikäli lämmitysjärjestelmäsi kaipaa päivitystä teholuokasta 300 Kw ylöspäin, ota yhteyttä niin teemme sinulle tarjouksen kohteestasi.

Useinkaan asiakkaamme ei tarvitse sitouttaa pääomaa kuin liittymismaksun verran (muutamia tuhansia), me hoidamme kaiken muun projektiin liittyvän. Näin toteutus on sinulle edullinen ja huoleton.

Ota yhteyttä

OTA YHTEYTTÄ

OTA YHTEYTTÄ

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, jolloin asiakaspalvelumme palaa sinulle mahdollisimman pian.

Puh: 040 516 0982