Thertec Kiinteistöt

Hyviä tiloja hyville vuokralaisille

Tutustu vapaana oleviin kohteisiimme alta tai ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme niin kerromme lisää tarjoamistamme kohteista.

Asuinhuoneisto

Kotivainio

Saneerattu ja viihtyisä rivitalokiinteistö Kiukaisten keskustassa hyvällä sijainnilla ja rauhallisella asuinympäristöllä. Edullinen vuokrataso, vesi ja sähkö veloitetaan ainoastaan kulutuksen mukaan.

Huoneisto Koko Määrä Vapaana
Yksiö 37,5 m2 4 Ei
Kaksio 63,5 m2 4 Ei

 

Eikö vapaita kohteita löytynyt? Ajantasaisen tilanteen ja tietoa muista kohteista saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme!

Ota yhteyttä

Asuinhuoneisto

Kunnankuja 4 B

Neljän huoneiston pienkerrostalo Kiukaisten keskustassa hyvällä sijainnilla ja rauhallisella asuinympäristöllä. Edullinen hintataso, vesi ja sähkö sisältyy vuokraan.

Tällä hetkellä kohteen kaikki asunnot on vuokrattu, mutta voit tarkistaa ajantasaisen tilanteen tai kysyä myös muista kohteistamme asiakaspalvelustamme.

Ota yhteyttä

LIIKEKIINTEISTÖ

Eurakoskentie 38

Entisestä pankkikiinteistöstä saneerattu liikekiinteistö Kiukaisten keskustassa. Hyvä sijainti ja liikenneyhteydet. Kiinteistössä toimii tällä hetkellä päiväkoti Lemmikki, Kiukaisten apteekki ja parturikampaamo Beleza.

Tällä hetkellä kohteessa ei ole vapaita liikekiinteistöjä. Lisätietoja tästä sekä muista liikekiinteistöistämme saat asiakaspalvelustamme.

Kysy lisää

Liikekiinteistö

Eurakoskentie 45

Lännen lähivakuutuksen entinen pääkonttorikiinteistö Lännenhovi Kiukaisten keskustassa. Kiinteistössä toimii tällä hetkellä mm. K-Market Kiukainen.

Kiinteistöstä on saatavana 5 – 1000 m² tilaa liike- tai toimistokäyttöön edullisella hintatasolla. Vuokraan sisältyy mm. tila tarpeenne mukaan, lämpö-, vesi ja sähkö, neuvotteluhuone, ruokailusali ja keittiö, lämmitetty autopaikka, runsaasti pysäköintitilaa.

Lisätietoja asiakaspalvelustamme.

Kysy lisää

Vuokralle tarjotaan

Tarjoamamme edut